Fopgesprekken:
Fakegesprek.nl biedt je de mogelijkheid om je vrienden eens flink in de maling te nemen met een fop telefoongesprek. Ze zullen niet doorhebben dat het om een nep gesprek gaat; met complete verwarring tot gevolg. Daarnaast kun je tegelijkertijd meeluisteren naar de reactie van je "slachtoffer".

Fop gesprek bestellen:
- Zoek een fopgesprek uit, hieronder staan vele voorbeelden die je kan beluisteren.
- Bel de fop lijn. Geef de bestelcode door samen met het telefoonnummer van het "slachtover".
- We bellen met een fopgesprek naar het gewenste nummer, ondertussen kun je LIVE mee luisteren.
- Zodra we verbinding maken met de ontvanger, geven wij je aan aantal seconden de tijd om je bekend te maken.

Fop gesprek beëindigen:
- Heb je geen zin meer in het fopgesprek, dan kan je dit stopzetten door op een willekeurige toets van je telefoon te drukken. - Nadat het fakegesprek is stopgezet kun je nog onderling verder kletsen.

Werk / School fopgesprekken
 • [Gesprek]

  Gezakt 2

  (Bestelcode 0813)

  Kort en bondig laat een meneer weten dat jouw slachtoffer NET niet is geslaagd. Volgende keer beter dan maar he.

  Gezakt 2


 • [Gesprek]

  Nederlands niet gedaan

  (Bestelcode 0814)

  Iemand van de examencommissie laat weten dat jouw slachtoffer zijn examenresultaten van het vak Nederlands niet binnen zijn gekomen. Tja.. als het er niet is, is je slachtoffer dus ook niet geslaagd.

  Nederlands niet gedaan


 • [Gesprek]

  Geslaagd

  (Bestelcode 0811)

  Voor een artikel in de krant mogen een paar scholieren alvast weten dat ze zijn geslaagd. Laat dat nou NET jouw slachtoffer zijn.

  Geslaagd


 • [Gesprek]

  Gezakt 1

  (Bestelcode 0812)

  Een meneer van de examenccomissie laat blijken dat jouw slachtoffer niet is geslaagd. Was het soms te moeilijk ? Oh ..wist je slachtoffer nog niet dat hij/zij was gezakt...sorry hoor.

  Gezakt 1


 • [Gesprek]

  Examenresultaten weg

  (Bestelcode 0809)

  Verschrikkelijk, de wagen met de examenresultaten van jouw slachtoffer zijn tijdens een ongeval de snelweg over gewaaid. Weg is weg, en dat is pech.. Er zit niets anders op dan een herexamen.

  Examenresultaten weg


 • [Gesprek]

  Herexamen

  (Bestelcode 0810)

  Wat een ramp. Denk je lekker op vakantie te gaan. Moet je Herexamen doen omdat de antwoorden al op internet stonden, dus je zou met voorkennis je examen gemaakt kunnen hebben. Jammer...maar het moet echt over van de wet!

  Herexamen


 • [Gesprek]

  Spijbelaar

  (Bestelcode 0807)

  De nieuwe administrateur van de school van jou spijbelende slachtoffer belt op. Als hij niet binnen het uur naar school komt verteld hij niets tegen zijn/haar ouders. Jammer dat op school niemand de nieuwe administrateur kent.

  Spijbelaar


 • [Gesprek]

  Vakkenvullen

  (Bestelcode 0808)

  Maar liefst 1,26 euro per uur kan jouw slachtoffer verdienen in de supermarkt als vakkenvuller. WAT?? Is dat niet genoeg.. wat een ondankbaar kreng !! Zo denkt de man van het uitzendbureau tenminste.

  Vakkenvullen


 • [Gesprek]

  Sociale dienst

  (Bestelcode 0805)

  Klust jouw slachtoffer wel een bij. WAT?? hij heeft ook nog een uitkering tssss..snel de "sociale dienst" even laten bellen dat hij erbij is .. en goed ook...

  Sociale dienst


 • [Gesprek]

  Repetities gestolen

  (Bestelcode 0806)

  Er zijn repetities gestolen uit de lerarenkamer van de school van jouw slachtoffer die daarvan wordt beschuldigd Dit is werk voor de onderwijsinspectie. Je slachtoffer moet zich over twee weken verantwoorden voor de jeugdrechter en hoeft tot die tijd ook niet op school meer te komen. ZIELIG!!

  Repetities gestolen


 • [Gesprek]

  Failliet

  (Bestelcode 0803)

  Dit is een leuke voor alle bazen, chefs, directeuren, bedrijfsleiders etc. Kijk of je personeel hart voor de zaak heeft! Een meneer belt namelijk op naar uw personeel met de mededeling dat de zaak al een week failliet is..niks zeggen tegen de directie want hier kunnen wij ze op pakken! Wat doet uw personeel ??

  Failliet


 • [Gesprek]

  Schoolinspectie

  (Bestelcode 0804)

  De inspecteur belt vriendelijk jouw spijbelende slachtoffer. Geen nood hoor, hij hoeft niet meer op school te komen. De leraren zijn het gewoon zat!

  Schoolinspectie


 • [Gesprek]

  boze zakenman

  (Bestelcode 0801)

  Heeft het slachtoffer dan echt zo iets vreselijk stoms gedaan dat hij er voor wil zorgen dat hij zijn baan kwijt raakt en met advocaten enzo dreigt ? Deze zakenman zegt van wel en is erg kwaad. Zou kunnen...iedereen doet wel eens iets doms..

  boze zakenman