Fopgesprekken:
Fakegesprek.nl biedt je de mogelijkheid om je vrienden eens flink in de maling te nemen met een fop telefoongesprek. Ze zullen niet doorhebben dat het om een nep gesprek gaat; met complete verwarring tot gevolg. Daarnaast kun je tegelijkertijd meeluisteren naar de reactie van je "slachtoffer".

Fop gesprek bestellen:
- Zoek een fopgesprek uit, hieronder staan vele voorbeelden die je kan beluisteren.
- Bel de fop lijn. Geef de bestelcode door samen met het telefoonnummer van het "slachtover".
- We bellen met een fopgesprek naar het gewenste nummer, ondertussen kun je LIVE mee luisteren.
- Zodra we verbinding maken met de ontvanger, geven wij je aan aantal seconden de tijd om je bekend te maken.

Fop gesprek beëindigen:
- Heb je geen zin meer in het fopgesprek, dan kan je dit stopzetten door op een willekeurige toets van je telefoon te drukken. - Nadat het fakegesprek is stopgezet kun je nog onderling verder kletsen.

Liefde & Sex fopgesprekken
 • [Gesprek]

  Dochter

  (Bestelcode 0113)

  Heeft jouw slachtoffer een nieuw vriendinnetje? Mooi..haar vader belt hem even op dat hij wel heeeel voorzichtig met haar om moet gaan en anders...och ga er maar van uit dat hij anders voorlopig even een paar jaartjes moet revalideren

  Dochter


 • [Gesprek]

  vieze stalker

  (Bestelcode 0103)

  Eng hoor zo'n kerel die al vier jaar lang foto's van je loopt te maken en voor je deur heeft geslapen. Maar hij vertelt het je vrouwelijke slachtoffer zelf. Brrr je moet er toch niet aan denken wat hij met die foto's doet ...en misschien met je slachtoffer want hij wil haar heel graag ontmoeten.

  vieze stalker


 • [Gesprek]

  Stripper

  (Bestelcode 0115)

  Big Dick Alain de stripper belt jouw slachtoffer op die op dat moment jarig is of een feestje geeft. Hij is vlak in de buurt maar kan het adres niet vinden..of ... ja..toch wel Sorry Hij komt er aan!!

  Stripper


 • [Gesprek]

  Blind date nerd

  (Bestelcode 0114)

  Een leuke man belt jouw vrouwelijke vrijgezelle slachtoffer op voor een afspraak. In de loop van het gesprek wordt steeds meer duidelijk dat het een onvervalste NERD betreft. Hoe wimpelt zij dit af ??

  Blind date nerd


 • [Gesprek]

  postorder

  (Bestelcode 0111)

  Heeft het slachtoffer een goed contact met de buren.?...dan is dit een leuke..of juist niet..er is namelijk een pakketje met pikante artikelen verkeerd bezorgd met de naam van het slachtoffer bij die buurtjes. Een misverstand natuurlijk, maar leg dat de buren maar eens uit als ze met een zweepje en een dildo voor de deur staan.

  postorder


 • [Gesprek]

  marktonderzoek

  (Bestelcode 0110)

  Meewerken aan een kort marktonderzoek, Ja tuurlijk... alleen worden de vragen steeds intiemer en staat het slachtoffer uiteindelijk letterlijk voor L...

  marktonderzoek


 • [Gesprek]

  Zaaddonor

  (Bestelcode 0107)

  Kitty heeft het slachtoffer een aantal keren in de kroeg gezien en wil graag dat het slachtoffer zaaddonor wordt. Volgens Kitty heeft het slachtoffer het perfecte figuur en de juiste kwaliteiten om de vader van haar kind te worden. Kitty vraagt het slachtoffer om een avondje haar vriend te vervangen!

  Zaaddonor


 • [Gesprek]

  Penis

  (Bestelcode 0119)

  Iemand heeft blijkbaar doorgegeven dat jouw slachtoffer in bezit is van een klein gereedschapje. Een welwillende arts belt op voor een vrijblijvende afspraak voor een penisvergroting.

  Penis


 • [Gesprek]

  Naaktloper

  (Bestelcode 0118)

  De politie belt jouw slachtoffer dat er meerdere klachten binnen zijn gekomen dat hij vaak naakt voor het raam staat. Buren vinden dat niet leuk !!!

  Naaktloper