Fopgesprekken:
Fakegesprek.nl biedt je de mogelijkheid om je vrienden eens flink in de maling te nemen met een fop telefoongesprek. Ze zullen niet doorhebben dat het om een nep gesprek gaat; met complete verwarring tot gevolg. Daarnaast kun je tegelijkertijd meeluisteren naar de reactie van je "slachtoffer".

Fop gesprek bestellen:
- Zoek een fopgesprek uit, hieronder staan vele voorbeelden die je kan beluisteren.
- Bel de fop lijn. Geef de bestelcode door samen met het telefoonnummer van het "slachtover".
- We bellen met een fopgesprek naar het gewenste nummer, ondertussen kun je LIVE mee luisteren.
- Zodra we verbinding maken met de ontvanger, geven wij je aan aantal seconden de tijd om je bekend te maken.

Fop gesprek beëindigen:
- Heb je geen zin meer in het fopgesprek, dan kan je dit stopzetten door op een willekeurige toets van je telefoon te drukken. - Nadat het fakegesprek is stopgezet kun je nog onderling verder kletsen.

Geld fopgesprekken
 • [Gesprek]

  Kattenbelasting

  (Bestelcode 0311)

  Zo'n lief snorrend poesje wordt ineens een stuk minder leuk als jouw slachtoffer hoort dat hij of zij allang al de kattenbelasting had moeten betalen. Katten belasting ??..Ja zo'n beest doet in principe hetzelfde als een hond dus..why not ?

  Kattenbelasting


 • [Gesprek]

  Rekening verwisseld

  (Bestelcode 0310)

  De stagiaire van de bank heeft een aantal rekeningen verwisseld. De rekening van jouw slachtoffer is verwisseld met die van een notoire wanbetaler. De bank heeft hele rare suggesties met betrekking tot het oplossen van dit probleem.

  Rekening verwisseld


 • [Gesprek]

  Tankstation

  (Bestelcode 0308)

  Een boze beheerder van een tankstation belt jouw slachtoffer dat hij zijn gehaktstaaf niet heeft afgerekend. Alsnog even betalen graag...

  Tankstation


 • [Gesprek]

  Levensverzekering

  (Bestelcode 0306)

  Verzekeraar belt en feliciteert het slachtoffer met de zojuist afgesloten levensverzekering. Het absurde hoge bedrag wordt even gecontroleerd en tussen neus en lippen door worden de vreemde huis- en spelregels doorgenomen. De jaarlijks te betalen premie welke automatisch in januari wordt afgeschreven, zal zeker een reactie van het slachtoffer geven!

  Levensverzekering


 • [Gesprek]

  Oplichter

  (Bestelcode 0307)

  Je leest het wel eens in de krant. Scharenslijper licht mensen op. Tja..die jongens worden ook steeds linker. Nu zeggen ze door de telefoon dat ze werk voor je slachtoffer hebben verricht. Dat kost geld, veel geld.. wat ze even persoonlijk komen halen, met hun broertjes... gezellig

  Oplichter


 • [Gesprek]

  Illegale software

  (Bestelcode 0304)

  Iemand heeft het "slachtoffer" verlinkt... er staat illegale of ongeregistreerde software op zijn computer. Er komt even iemand langs om dit te controleren. BOETES !!

  Illegale software


 • [Gesprek]

  valse euro's

  (Bestelcode 0305)

  Lullig hoor als je vals wordt beschuldigd voor het uitgeven van valse euro's... Maar echt..meerdere getuigen hebben het gezien, tenminste dat zegt de politie waarbij het slachtoffer zich zelf moet komen aangeven.

  valse euro's


 • [Gesprek]

  krijgnoggeldvanje

  (Bestelcode 0302)

  Het slachtoffer wordt gebeld door een echte 'hagenees'. Deze blijkt nog 'vijf ruggen' te krijgen van het slachtoffer, en zijn geduld is nu zowat op ....

  krijgnoggeldvanje


 • [Gesprek]

  loterij gewonnen

  (Bestelcode 0303)

  De presentator van een loterij belt het slachtoffer om deze te vertellen dat hij vijf miljoen heeft gewonnen. Tijdens het vragen om de gegevens gaat het helaas een beetje fout, de verbinding wordt slecht en de presentator verliest zijn geduld ...

  loterij gewonnen


 • [Gesprek]

  Bankpasje probleem

  (Bestelcode 0301)

  Er is een tweede pinpas uitgegeven op de naam van het slachtoffer, en je raadt het al... hier is natuurlijk ook al mee betaald! De gekochte producten stapelen zich op en de enige manier om dit terug te draaien is als het slachtoffer een speciale verzekering afsluit met terugwerkende kracht....

  Bankpasje probleem


 • [Gesprek]

  Oorlogsschat

  (Bestelcode 0313)

  Een oude dame verteld dat er in de tuin van jouw slachtoffer iets begraven ligt uit de oorlog...... Laat hem z'n tuin maar omspitten!

  Oorlogsschat


 • [Gesprek]

  Energiemaatschappij

  (Bestelcode 0312)

  Wordt je ook zo gek van al die energiemaatschappijen die je bellen om je als klant te krijgen? Deze maakt het helemaal bont, Volgens hen is je slachtoffer al klant geworden. De ongeinteresseerde telefonist kan daar eigenlijk weinig aan doen.

  Energiemaatschappij