Fopgesprekken:
Fakegesprek.nl biedt je de mogelijkheid om je vrienden eens flink in de maling te nemen met een fop telefoongesprek. Ze zullen niet doorhebben dat het om een nep gesprek gaat; met complete verwarring tot gevolg. Daarnaast kun je tegelijkertijd meeluisteren naar de reactie van je "slachtoffer".

Fop gesprek bestellen:
- Zoek een fopgesprek uit, hieronder staan vele voorbeelden die je kan beluisteren.
- Bel de fop lijn. Geef de bestelcode door samen met het telefoonnummer van het "slachtover".
- We bellen met een fopgesprek naar het gewenste nummer, ondertussen kun je LIVE mee luisteren.
- Zodra we verbinding maken met de ontvanger, geven wij je aan aantal seconden de tijd om je bekend te maken.

Fop gesprek beƫindigen:
- Heb je geen zin meer in het fopgesprek, dan kan je dit stopzetten door op een willekeurige toets van je telefoon te drukken. - Nadat het fakegesprek is stopgezet kun je nog onderling verder kletsen.

Diversen fopgesprekken
 • [Gesprek]

  Jij hebt talent !

  (Bestelcode 1102)

  Jouw vriendin denkt dat ze minstens een TMF award waard is..Laat de impressario even met haar bellen voor het achtergrondkoor van "Destiny's Child on tour in Ahoy in April" . de impressario test even haar vocale kwaliteiten. Leuk om mee te luisteren.

  Jij hebt talent !


 • [Gesprek]

  Hondenpoep

  (Bestelcode 1106)

  Heeft jouw slachtoffer zo'n wandelende vlooiebaal..? eh..een hond dus. Nou een meneer in de buurt is er niet blij mee omdat het kreng volgens hem telkens zijn stoepje uitkiest om zijn drollen te parkeren. Hij is een beetje boos..hij wordt er namelijk SCHIJTZIEK van !!

  Hondenpoep


 • [Gesprek]

  Sportvereniging

  (Bestelcode 1122)

  Het slachtoffer wordt gebeld door van Belsen van de sportvereniging. Het is gebleken dat de andere leden van de sportvereniging jouw slachtoffer liever zien vertrekken. Iedereen heeft een bloedhekel aan jouw slachtoffer en men wil dat hij/zij zo snel mogelijk oppleurt.

  Sportvereniging


 • [Gesprek]

  Drankorgel

  (Bestelcode 1123)

  Jouw slachtoffer heeft vorige week over de jas van Harrie gekotst. Harry is niet blij en wil zijn poen en wel direct!! Harrie gaat helemaal over de rooie en als jouw slachtoffer niet snel betaalt of anders....

  Drankorgel


 • [Gesprek]

  Foute pillen

  (Bestelcode 1120)

  Marco heeft bij jouw slachtoffer een paar waardeloze XTC-pilletjes gekocht. Marco wil zijn geld terug en scheld het slachtoffer helemaal naar de tyfus

  Foute pillen


 • [Gesprek]

  Klant klaagt tegen leverancier 2

  (Bestelcode 1116)

  Van Emmeren belt boos op, omdat zijn staafmixer niet werkt. Diegene die gebeld wordt, verkoopt natuurlijk helemaal geen staafmixers. Van Emmeren gaat volledig los en scheld hem/haar de huid vol!!

  Klant klaagt tegen leverancier 2


 • [Gesprek]

  Gelovig

  (Bestelcode 1114)

  Vroeger kon je slachtoffer gewoon de deur dichtklappen als ze weer eens aan de deur kwamen om je dichter bij de Here te brengen. Nee tegenwoordig bellen ze je gewoon op, dan hoeven ze hun voet ook niet meer tussen de deur te steken. Kijken hoelang het duurt voordat jouw slachtoffer de hoorn erop klapt.

  Gelovig


 • [Gesprek]

  Klant klaagt tegen leverancier 1

  (Bestelcode 1115)

  Die klootzak van een medewerker heeft het gore lef gehad om de factuur toe te zenden, voordat de klant de holboutjes heeft ontvangen. Deze klant is er niet van gediend en scheld de leverancier helemaal verrot.

  Klant klaagt tegen leverancier 1


 • [Gesprek]

  Lintje

  (Bestelcode 1112)

  Het regent lintjes in Nederland. Gefeliciteerd. Ook jouw slachtoffer heeft er een verdiend volgens de wethouder.Waarom? Tja .. door de Business expoitarisation waar hij indirect voor heeft gezorgd natuurlijk..dat snapt niemand..ook jouw slachtoffer niet als het goed is.

  Lintje


 • [Gesprek]

  Salou

  (Bestelcode 1113)

  Wordt jouw slachtoffer eindelijk eens een keer gebeld in een radioprogramma, wint hij/zij ook nog eens een volledig verzorgde vakantie voor twee personen in Salou.... gaat het alsnog mis. De verbinding wordt verbroken en hij/zij wordt natuurlijk nooit teruggebeld. aarrghh

  Salou


 • [Gesprek]

  Junk

  (Bestelcode 1110)

  Een Junk belt jouw slachtoffer op. Hij heeft nog een mooie mountainbike en een partijtje laptops voor weinig. Even kijken hoe jouw slachtoffer reageert.

  Junk


 • [Gesprek]

  Reis

  (Bestelcode 1111)

  Het reisbureau belt jouw slachtoffer dat zijn of haar geboekte reis niet door kan gaan omdat het reisbureau een fout heeft gemaakt bij de boeking. Nee er is echt niets meer aan te doen.

  Reis


 • [Gesprek]

  Videobanden

  (Bestelcode 1108)

  Jouw slachtoffer wordt beschuldigd van het niet terugbrengen van een aantal videobanden. De dame van de videotheek accepteert geen smoesjes. Enne het zijn ook nog eens van die films waar je het zo warm van krijgt.

  Videobanden


 • [Gesprek]

  Benny

  (Bestelcode 1105)

  Inbreker belt jouw slachtoffer. Hij belt 'netjes' het slachtoffer. Hij wil bij zijn poging tot inbraak geen schade maken. Hij verzoekt je slachtoffer om een raam open te laten, zodat hij netjes de gewenste zaken mee kan nemen.

  Benny


 • [Gesprek]

  klein kind

  (Bestelcode 1103)

  Het slachtoffer wordt opgebeld door kleine Jeffrey. Huilend en snikkend vraagt Jeffrey het slachtoffer waar zijn mama is.... en vertelt hij dat ie ook in z'n broek gepoept heeft!!

  klein kind


 • [Gesprek]

  Boktorretjes

  (Bestelcode 1104)

  Best geinige beestjes die torretjes. Behalve als de bakker jouw slachtoffer belt dat zij wellicht in haar of zijn brood zitten door een foute bedorven levering. Nog leuker als hij of zij er al van heeft gegeten. Bleeehh...

  Boktorretjes


 • [Gesprek]

  psychiater

  (Bestelcode 1101)

  Een psychiater van de gevangenis belt jouw slachtoffer. Heel lastig als een psychopaat zich uitgeeft voor jouw slachtoffer Hij weet ook nog een allerlei details..Het wordt eng. Laat hij nou onder de naam van jouw slachtoffer verschrikkelijke dingen gedaan hebben. Hoe kan dit ???..Hij zal het NOOIT weten

  psychiater


 • [Gesprek]

  Wilders

  (Bestelcode 1129)

  "We worden de grootste!" Dat is wat Geert W. zal vertellen tegen je slachtoffer, want die krijgt hij uiteindelijk aan de telefoon!

  Wilders


 • [Gesprek]

  Vriend van vader

  (Bestelcode 1126)

  Hier zit je slachtoffer echt niet op te wachten. Een oude vriend van zijn vader komt binnen enkele minuten aan om eens even lekker te praten over vroeger.

  Vriend van vader


 • [Gesprek]

  Hogere hypotheek door crisis

  (Bestelcode 1128)

  Het treft iedereen! De kredietcrisis! Dus je slachtoffer wordt gebeld door de hypotheekverstrekker met de mededeling dat zijn hypotheek niet meer aan de huidige maatstaven voldoet en dat zijn maandlasten met 30% stijgen

  Hogere hypotheek door crisis


 • [Gesprek]

  Gewaarschuwd

  (Bestelcode 1127)

  Je slachtoffer wordt door een onbekende gewaarschuwd dat er een grap met hem uitgehaald zal worden. De beller vindt dit niet leuk en adviseert jouw slachtoffer die dag goed op te passen. maar voor wat....ja...dat was nou net dit belletje...

  Gewaarschuwd